HNL: Slaven Belupo slavio protiv Varaždina

Varaždin, 23.10.2020.- Utakmica 9. kola Prve HNL Varaždin - Slaven Belupo na stadionu Varteksa. Na slici Damir Peco. foto HINA/ Marko JURINEC/ ua

U prvoj utakmici 18. kola Prve HNL Slaven Belupo je kao domaćin svladao Varaždin 2:0 golovima Glavčića (15) i Knolla (45+1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi pogodak je postigao Glavčić izvrsno izvedenim slobodnim udarcem s 20-ak metara kojim je prebacio živi zid gostiju nakon čega se lopta od grede odbila u mrežu. Božić je osvojio loptu na sredini igrališta, a zatim lijepom loptom uposlio Nijemca Knolla u kaznenom prostoru Varaždina, a ovaj je potom mirno prebacio Horkaša za 2:0.

Peti Slaven Belupo sada ima 20 bodova iz 17 utakmica, kao i šesti Hajduk koji je odigrao susret manje, dok je Varaždin ostao osmi sa 15 bodova, bod više uz dvije utakmice manje ima sedmi Šibenik. Na dnu su Istra 1961 sa 13 bodova iz 15 utakmica i Lokomotiva sa 12 bodova iz 16 utakmica.

Vodi Dinamo s 39 bodova, drugi Osijek ima 36, a treća Gorica 30 uz utakmicu manje od vodećeg dvojca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.