HNS-ovci snimljeni s hajdukovim šalom na zamolbu navijača, Index zaziva nerede

Index je jučer objavio fotografiju čelnika HNS-a koji drže šal od Hajduka, uz naslov: Žele nerede: Šuker, Mamić i Horvatinčić provocirali s Hajdukovim šalom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tekstu je navedeno da su HNS-ovci pozirali sa šalom prije veličanstvene utakmice Vatrenih sa Španjolskom, te da je riječ o “opasnom licemjerju s obzirom na dugogodišnje sukobe Hajduka i HNS-a”. Dodali su da je fotografija izazvala bijes navijača i to u tolikoj mjeri da se prijeti novim akcijama protiv reprezentacije i nasiljem prema Zdravku Mamiću i Davoru Šukeru.

No Ante Kulušić iz HDZ-a, koji se nalazi na fotografiji uz već spomenutog Mamića i Šukera, kao i Ivicu Lovrića i Tomislava Horvatinčića, izjavio je za Večernji list da se radi o fotografiji nastaloj nakon utakmice, u općem slavlju i euforiji.

“Nakon što se jedna skupina navijača Hajduka željela fotografirati sa Zdravkom Mamićem, na što je on pristao, netko je doviknuo želimo li se slikati sa Hajdukovim šalom. Istog trenutka smo pristali. Hajdukovi navijači, oni koji su se nekoliko minuta prije fotografirali sa Mamićem, dobacili su šal sa gornje etaže i tako je nastala ta fotografija. Da su u pitanju bili navijači Dinama, Vinkovaca, Osijeka, Rijeke ili bilo kojeg drugog kluba i da su zamolili fotografiju sa svojom zastavom ili drugim klupskim obilježjem, postupili bi potpuno isto jer volimo sve hrvatske klubove”, izjavio je dugogodišnji čelnik HDZ-a Šibensko-kninske županije koji je dao ostavku na tu funkciju prošle godine, a koji je ispao u prvom krugu unutarstranačkih izbora za novog predsjednika županijskog odbora HDZ-a početkom svibnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.