Hoće li Dinamo biti kažnjen zbog optužbi nakon derbija s Hajdukom?

Foto: fah

Još nije jasno hoće li Hrvatski nogometni savez kazniti Dinamo zbog oštrog priopćenje i izjava nakon derbija s Hajdukom?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“HNS ima Kodeks po kojem se moraju ponašati sportski djelatnici, dok klubove ne kažnjava za izneseno mišljenje u priopćenju. Zasad nije bilo prijava protiv bilo koga od nogometnih aktera koji su proteklih dana govorili u medijima. Radim na tome, prikupljam dokumentaciju, vidjet ću ima li temelja za prijavu, nije kasno, to ne zastarijeva”, smatra povjerenik za natjecanje Josip Brezni.

“Nisam sklon tek tako podnositi prijave, niti mislim da akteri u nogometu nemaju pravo reći da su nezadovoljni nekim sudačkim odlukama, ali treba vidjeti je li tko prešao granicu”, rekao je za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.