Hoće li Domagoj Duvnjak biti spreman za moguće polufinale?

Foto: fah

Kapetan hrvatske rukometne reprezentacije Domagoj Duvnjak ozlijedio se, ili bolje rečeno obnovio ozljedu, u prvoj utakmici naše reprezentacije na Europskom prvenstvu protiv Srbije. Izgledao je kako je Duvnjak zapravo nakon toga izgubljen za cijeli turnir.  Međutim, pojavila se nada da bi se kapetan vratio ne za za Francusku, inače odlučujući utakmicu hrvatske reprezentacije nakon koje će biti jasno ide li Hrvatska u polufinale, već za samu završnicu turnira. Naime, izbornik Červar već je napravio dvije promjene te zbog toga Duvnjak ne može konkurirati za odlučujuću utakmicu protiv Francuske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najnovije informacije govore kako je srednji vanjski naše reprezentacije danas trenirao s ostatkom momčadi.  Dakle, pojavila se nada da bi mogao biti spreman za nastavak turnira.  Naravno, da bi uopće došlo do ”nastavka” turnira na način na koji to očekuju navijači, dakle, da bi se došlo do polufinala, potrebno je pobijediti Francuze bez Duvnjaka.  Prema nekim kalkulacijama Hrvatskoj treba pobjeda od tri gola razlike.

Foto: Instagram

”Duvnjak još uvijek trenira po posebnom režimu”, pojasnio je izbornik Lino Červar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.