Hoće li hrvatski reprezentativac Tin Jedvaj napustiti Bayer iz Leverkusena?

Foto: fah

Hrvatski reprezentativac, Tin Jedvaj, prema pisanju njemačkih medija mogao bi ovog ljeta napustiti Bayer Leverkusen. Kad smo već kod Njemačke recimo kako se nakon otprilike dva mjeseca pauze zbog pandemije koronavirusa vraća Bundesliga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema svemu sudeći Jedvajev ugovor mogao bi otkupiti Augsburg, radi se o momčadi u kojoj se hrvatski nogometaš nalazi na posudbi od ljeta prošle godine. Navodno bi Jedvaj od ovog ljeta za stalno mogao postati član Augsburga.

Recimo kako se ova ”informacija” pojavila na društvenim mrežama, točnije Twitteru, prenio ju je popularni Transfermarkt. Dakle, to nam govori kako je ovaj transfer ipak realan. U Augsburgu su zadovoljni izvedbama Tina Jedvaja ove sezone i to je glavni razlog zašto su spremni  aktivirati otkupnu klauzulu iz ugovora koja iznosi sedam milijuna eura.

S druge strane, Apotekari ne bi imali ništa protiv ovakvog razvoja situacije. Zanimljivo, iako im se Jedvaj “vraća”, oni već sada gledaju neke druge igrače koji mogu pokriti mjesta desnog beka i stopera, a njihova najveća meta ovog ljeta je Brazilac Emerson, piše portal Germanijak.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Tin Jedvaj je član Bayera iz Leverkusena postao u siječnju mjesecu 2015. godine, Bayer je hrvatskog stopera otkupio za sedam milijuna eura od Rome. Za momčad Bayera Jedvaj je odigrao 101 utakmicu u svim natjecanjima, ugovor s Bayerom mu traje još tri godine.

Za hrvatsku nogometnu reprezentaciju Tin Jedvaj je odigrao ukupno 24 utakmice, a zabio je dva gola u vatrenom dresu. Jedvaj je bio strijelac u dramatičnoj utakmici u sklopu Lige nacija protiv Španjolske kada su Vatreni slavili rezultatom 3:2. Bila je to prva, i zasad jedina, pobjeda hrvatske reprezentacije u Ligi nacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.