Hoće li Josip Brekalo biti spreman za Europsko prvenstvo?

Foto: HNS

Hrvatska nogometna reprezentacija odigrala je u pripremnoj utakmici za Europsko prvenstvo protiv Armenije 1:1. Vatreni, praktički u najjačem sastavu, promašili su veliki broj prilika, mogli su i deklasirati Armeniju, na kraju su spašavali remi. Sljedeći protivnik Vatrenima u sklopu priprema za Euro je jaka belgijska reprezentacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No više od rezultata izbornika Zlatka Dalića brine ozljeda krilnog napadača Wolfsburga Josipa Brekala, koji je morao izaći zbog ozljede već u 26. minuti. Brekala je zamijenio Mario Pašalić, no Dalić ima razloga za zabrinutost desetak dana prije Eura dok čeka rezultate medicinske ekipe.

Hrvatska, podsjetimo, za 12 dana protiv Engleske igra prvi susret na Europskom prvenstvu. Zasad je neizvjesno hoće li Brekalo biti spreman do tada. Inače, Brekalo je do ove utakmice u dresu Hrvatske upisao 22 nastupa te je postigao četiri gola uz pet asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.