Hoće li Lionel Messi presuditi? Najbolji igrač svijeta zove Neymara u Barcelonu: ‘Vrati se doma, nemoj u Real’

Foto: fah

Za sada je nepoznato kamo će na kraju razmažena brazilska zvijezda, Neymar, kome je ”postalo dosadno u PSG-u” te bi rado napustio Francusku. Za ”noge” Neymara trenutno se bore Real i Barcelona, a u tu se priču upleo i najbolji igrač svijeta, zvijezda katalonskog diva, Lionel Messi, koji je inače i dobar prijatelj s Neymarom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lionel tvrdi da bi Neymar trebao ”kući”, natrag na Camp Nou, u Barcelonu, za koju s uspjehom igra i Ivan Rakitić. Razumljiva je želja Lionela Messija, koji bi s Neymarom te Luisom Suarezom vjerojatno činio nezaustavljiv napad u pohodu na Ligu prvaka. Inače, i sam Neymar je u nekoliko puta jasno naglasio koliko mu je u karijeri pomogla činjenica da je igrao sa sjajnim argentinskim nogometašem, kad je Neymar prelazio u PSG za rekordnih 222 milijuna eura, Messi je to pokušao spriječiti, no, zov novca bio je Neymaru jači od prijateljstva s Messijem.

Prema pisanju dobro obaviještene Marce Messi je s Neymarom razgovarao o tome da se vrati u Barcelonu, s kojom se nije rastao baš u idili. Ni navijači Barce nisu oprostili Neymaru odlazak u Pariz. Čini se kako Neymar također, uz dakako dobre novce, želi povratak na Camp Nou. S druge strane Barcelona, koji nije baš u sjajnim odnosima s PSG-om, se boji da bi Francuzi radije vidjeli Neymara u dresu Reala, koji ionako ima dovoljno problema s obzirom da još uvijek na Santiago Bernabeu ne znaju kamo će Gareth Bale, James Rodriguez ili Mariano Diaz. Tome unatoč navodno ne žele odustati od angažmana Neymara.

Kako će se na kraju rasplesti ova priča? Iako Katalonci negiraju razgovore s Brazilcem o povratku navodno je u ponedjeljak u Barceloni viđen i Neymarov agent.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.