Hoće li Luka Modrić zaigrati večeras u velikom derbiju Atletica i Reala?

Foto_ fah

Večeras od 21 sat na Wanda Metropolitani na rasporedu je jedan od najvećih derbija španjolskog nogometa, Atletico – Real. Naravno, najveći je onaj između Barcelone i Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako stvari stoje derbi će se igrati bez hrvatskih nogometaša. Naime, zbog ozljede još uvijek nedovoljno oporavljeni Šime Vrsaljko neće biti u konkurenciji za momčad koju vodi Diego Simeone, povratak hrvatskog reprezentativca očekuje se u studenom. Međutim, u centru pozornosti španjolskih sportskih medija je kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić, koji bi možda i mogao zaigrati s obzirom da se vratio treninzima, a najavio je i čelnicima Reala da će se odazvati pozivu izbornika Zlatka Dalića za predstojeće utakmice Vatrenih protiv Mađarske na Poljudu i Walesa u Cardiffu usprkos činjenici da su iz Reala tražili od njega da Dalićev poziv za ovu reprezentativnu akciju odbije.

Marca piše da Modrić neće krenuti od prve minute protiv Atletica, što je i logično s obzirom na činjenicu da je hrvatski nogometaš još uvijek na neki način rekonvalescent. Zinedine Zidane ne želi navodno riskirati tek s oporavljenim nogometašem, iako Real nije puno važnih utakmica odigrao bez svog najboljeg veznog igrača.

U prvoj momčadi neće biti ni Isca, svoju će priliku dobiti kolumbijski reprezentativac, James Rodriguez. Radi se o nogometašu koji se ove godine vratio iz Bayerna sa posudbe. Za razliku od Modrića Isco se ne nalazi ni na popisu 19 igrača koje je trener Reala odlučio staviti u zapisnik, što samo znači da bi Zidane mogao u vatru gurnuti hrvatskog nogometaša ako će to zahtijevati rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.