Hoće li Messi zamijeniti zatvorsku kaznu novčanom?

Foto: fah

Lionel Messi ipak može odahnuti, kako pišu Barcelonine novine La Vanguardia španjolski državni tužitelj spreman je prihvatiti novčanu kaznu od 255 000 eura umjesto zatvorske kazne od 21 mjeseca, koliko je ”dobio” najbolji nogometaš današnjice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, prije godinu dana Lionel Messi i njegov otac Jorge proglašeni su krivim zbog utaje poreza u iznosu od 4.1 milijuna eura u razdoblju od 2007. do 2009. godine, zbog toga su morali platiti dva milijuna eura kazne. Podsjetimo, prošlog je mjeseca Vrhovni sud u Španjolskoj odbio žalbu koju je uložio slavni Argentinac te mu zatvorska kazna od 21 mjeseci još uvijek stoji. Međutim, to bi se ipak moglo promijeniti, iako se iz državnog tužiteljstva još nisu oglasili.

Kamo će Ronaldo?

Kako piše portal Goal.com/hr Cristiano Ronaldo nema namjeru s Realom nastaviti razgovor sve dok traje Kup konfederacija u Rusiji, Portugal ima velike, najveće ambicije, Ronaldo želi novi trofej i očito treba koncentraciju kako bi svoju veliku žetvu trofeja zaključio s reprezentacijom godinu dana prije početka SP-a. Ronaldo je u zadnjih godinu dana osvojio naslov prvaka Europe s Portugalom, s Realom dvije Lige prvaka i Primeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što završi Kup konfederacija Portugalac će donijeti odluku kako i kamo dalje. Navodno bi Manchester United rado ponovno u svojim redovima vidio Ronalda, spremni su za to platiti velike novce. I francuski PSG bi također volio angažirati portugalskog reprezentativca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.