Hoće li Milan Badelj uskoro iz Fiorentine u Milan?

Foto: fah

Hrvatski nogometni reprezentativac Milan Badelj postigao je pobjednički pogodak za Fiorentinu u Firenzi na utakmici protiv Rome, pogodak Badelja jedna je od glavnih priča u talijanskim medijima, već su kako to već biva krenule spekulacije glede odlaska Badelja iz Fiorentine. Pobjeda protiv Rome od 1:0 znak je da će Fiorentina i ove sezone igrati važniju ulogu u talijanskom nogometnom prvenstvu. Badelj je zabio u 82. minuti, udarcem izvan 16 metara, a neizravno je kod gola Badelju pomogao drugi hrvatski reprezentativac Nikola Kalinić, koji je loptu propustio prema golu, naime, prošla mu je kroz noge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanski mediji pokrenuli su priču o odlasku u Milan igrača koji je vrlo solidno igrao za Hrvatsku, nije prvi puta da se spominje odlazak iz Fiorentine Milana Badelja.  Naime, milanski klub je i u ljetnom prijelaznom roku htio hrvatskog veznjaka, međutim, Fiorentina nije pustila. La Nazionale piše da će Milan Badelj u prvom mjesecu ipak put Milana.

“Smatrali smo da bi transfer u Milan bio savršen iz nekoliko razloga. Milan će uvijek biti jedan od najvećih europskih klubova, čak iako tada nije bio izborio Europu. Ali Fiorentina ga nije htjela prodati. Vidjet ćemo što će biti u budućnosti,” izjavio za violanews.com Badeljev agent Dejan Joksimović. Međutim, ugovor Milana Badelja i Fiorentine ističe tek za godinu dana, no, njegov predstavnik tvrdi da Badelj novi ugovor s Fiorentinom neće potpisati. “Mislim da to nije moguće, bilo bi to pravo čudo,” tvrdi Joksimović.

Podsjetimo, Fiorentina je za hrvatskog veznjaka ljetos   postavila cijenu od 13-15 milijuna eura, tada je to Milanu bilo skupo, no, stvari se mijenjaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.