Hoće li Niko Kovač vratiti Marija Mandžukića u Bayern, zanima ga i Dani Olmo iz Dinama?

Foto: fah

Kako javljaju njemački mediji, među kojima je i Bild, hrvatski trener na klupi njemačkog prvaka Bayerna, Niko Kovač, potražit će pojačanja i u Dinamu. Naime, navodno bivši hrvatski izbornik želi u Bayern dovesti najboljeg igrača Dinama i Prve hrvatske lige Danija Olma. Navodno bi Španjolac trebao biti pričuva ukoliko Bayern ne uspije angažirati glavnu zvijezdu Leroya Sanea iz Manchester Cityja. Kako sada stvari stoje Sane je preskup Bavarcima te se Kovač okreće Olmu, mladom nogometašu koji spada u red najtalentiranijih igrača Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim Olma Bayern na listi želja ima još i Hakima Ziyecha, Yannicka Carrasca, Stevena Bergwijna, Leona Baileyja i Marca Roca, no, nije to sve, navodno hrvatski trener ozbiljno razmišlja o dovođenju bivšeg hrvatskog reprezentativca, Marija Mandžukića, koji trenutno brani boje Juventusa, a prošlu sezonu je, kad su mu to ozljede dozvoljavale, odigrao odlično.  Prema svemu sudeći status Marija Mandžukića ugrožen je u Juventusu te se sve češće u talijanskim medijima spominje njegov odlazak. Kako Bayernu treba polivalentan nogometaš, robustan napadač, kakav je Mario tako se njegov povratak u Muenchen ne čini nerealnim.

U ovom trenutku jasno je samo da su sudbine Olma i Mandžukića  neizvjesne, naime, obojica nogometaša imaju ponude, Mandžukić primjerice ima ponudu njemačkog doprvaka – Borussije Dortmund, dok bi Olmo mogao otići u Atletico Madrid.

”Madriđani su pokucali na vrata Danija Olma. Pregled igre, rad u obrani, dodavanja i golovi neke su od kvaliteta ovog nogometaša koji ima samo 21 godinu”, piše Mundo Deportivo te tako hvali igrača koji je svoju afirmaciju postigao u zagrebačkom Dinamu.  Uz Atletico Olma navodno žele još i Manchester City, Roma, Barcelona, Tottenham, Milan…, navodno čak i Inter. Odšteta koja se spominje je oko 30 milijuna eura, Bayern ima novce i za Mandžu i za Olma, no, zasad je ipak sve neizvjesno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.