Hoće li se postići dogovor: Dani Olmo ipak uskoro u Barceloni?

Foto: fah

Najbolji nogometaš Dinama, Dani Olmo, i dalje živi u neizvjesnosti, želi otići iz kluba, što je mogao još i prošlog ljeta, no, ostao je pomoći klubu u Ligi prvaka u kojoj je igrama pokazao koliko je zapravo sjajan nogometaš, no, i dalje čeka pravu ponudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uostalom, dobio je poziv u španjolsku reprezentaciju, a nada se da će biti dio reprezentacije Španjolske na Europskom prvenstvu ovog ljeta.  Da bi ostvario ovaj cilj Olmo smatra kako mora igrati u jačoj ligi od Prve hrvatske nogometne lige.

Zanimanje za Olma pokazala je i slavna katalonska Barcelona, čiju je školu nogometaš Dinama prošao u mlađim uzrastima.  Barci navodno treba takav nogometaš, a prema pisanju Barceloni bliskog Mundo Deportiva novi trener ponosa Katalonije Quique Setien navodno razmišlja o Daniju Olmu iz Dinama te o Pedru Rodriguezu iz Chelseaja.  Kako smo već pisali Urugvajac Luis Suarez će propustiti ostatak sezone, Barcelona zato žurno traži nadopunu u napadu. Navodno je Dani Olmo igrač kakav se sviđa novom Barcinom treneru.

Kako piše Mundo Deportivo, pozivajući se na izvor iz Barcelone, iz Katalonije su poručili Dinamovm dragulju da se strpi još nekoliko dana kako bi se postigao dogovor između klubova.  Naime, nakon odlaska Valverdea Setien je debitirao pobjedom, iako je smjena trenera utjecala na odgodu transfera put prema finalizaciji transfera ipak se otvorio, iako mladi Španjolac ima ugovor s Dinamom do ljeta 2021. godine. Međutim, svima, uključujući i Dinamo, u interesu je da se ova priča napokon završi. Dinamo bi zaradio rekordnih trideset milijuna eura, Olmo bi se vratio doma, a Barcelona bi dobila sjajnog igrača i veliko pojačanje u napadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.