Hoće li Zlatan Ibrahimović na kraju ipak završiti u najjačoj nogometnoj ligi svijeta?

Foto: fah

Španjolski mediji izvještavaju o potencijalno senzacionalnom transferu. Naime, kako piše ”Sport” Ateltico Madrid krenuo je u potragu za atraktivnim i efikasnim napadačem, Ronaldo im je preskup, no, bivši švedski reprezentativac i aktualni nogometaš Manchester Uniteda, 35-godišnji Zlatan Ibrahimović, koji se oporavlja od teške ozljede, i nije toliko nedohvatljiv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajni napadač Uniteda nije produžio ugovor s Manchester Unitedom, točnije, klub je odbio potpisati ugovor s njim svjestan velikog rizika. Ipak je Ibro već u ”godinama”, ima i onih koji tvrde da se Ibrahimović teško može vratiti u istom izdanju kakvom je bio prije ozljede.

Kako navode španjolski novinari ponuda Atletico Madrida već je na stolu, bez obzira na činjenicu što do same realizacije ovog za mnoge senzacionalnog transfera ne bi bilo moguće doći do siječnja iduće godine kada Atleticu istječe FIFA-ina zabrana dovođenja novih igrača. Atletico nije jedini veliki klub u Europi s takvim problemima.

Podsjetimo, prošlu sezonu Ibrahimović je završio s ozbiljnom ozljedom koljena, dogodilo se to u polufinalu Europske lige, od tada se sve manje govori o angažmanu Ibre u nekom velikom europskom klubu, spominjao se transfer u američki Los Angeles Galaxy.  Naravno, kamo će Ibro tek će se vidjeti, hoće li Atletico imati dovoljno strpljenja čekati igrača koji još barem šest mjeseci neće biti u punom pogonu i koji bi tek na proljeće mogao biti ono što je prije ozljede bio?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, kad smo kod Atletica recimo kako španjolski mediji tvrde da bi spomenuti klub u zimskom prijelaznom roku mogao angažirati Diega Costu koji bi u kombinaciji sa zdravim Ibrahimovićem sigurno predstavljao jedan od najjačih napadački tandema na svijetu, ili barem najpoznatijih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.