Hopman Cup: Velika Britanija svladala Grčku 2:1

Foto: fah

U prvom dvoboju Hopman Cupa, natjecanja mješovitih teniskih reprezentacija, koji je u subotu započeo u Perthu Velika Britanija je u susretu skupine B svladala Grčku sa 2-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi bod Velikoj Britaniji donio je Cameron Norrie svladavši Stefanosa Tsitsipasa sa 7-6 (8), 6-4, za grčku je poravnala Maria Sakkari koja je nadigrala Katie Boulter sa 6-0, 4-6, 6-2, da bi u susretu mješovitih parova Boulter i Norrie bili bolji od Sakkari i Tsitsipasa sa 4-3 (0), 3-4 (2), 4-3 (4).

U skupini B još igraju SAD i Švicarska.

U skupinu A uvrštene su reprezentacije Australije, Njemačke, Francuske i Španjolske, a kasnije tijekom dana će u prvom dvoboju ove skupine snage odmjeriti Australija i Francuska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.