Horvat ostaje izbornik hrvatskih rukometaša

hrvoje horvat
Foto: fah

Hrvoje Horvat ostaje izbornik hrvatske rukometne reprezentacije, odlučio je Upravni odbor Hrvatskog rukometnog saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz Horvata, na klupi ostaje i pomoćnik Ivano Balić.

Nakon osmog mjesta na Europskom prvenstvu i neuspjeha u kvalifikacijama za odlazak na Olimpijske igre u Tokiju, vodstvo HRS-a dalo je Horvatu novu priliku. Prvi je cilj kroz kvalifikacije izboriti nastup na Svjetskom prvenstvu.

– Na večerašnjem sastanku čelništva Hrvatskog rukometnog saveza i stručnog stožera muške seniorske reprezentacije, analiziran je nastup Hrvatske na Europskom prvenstvu u Mađarskoj. Također su usuglašeni svi detalji oko sljedećih akcija reprezentacije, a posebno prve koja dolazi u travnju 2022. godine, a riječ je o kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo sljedeće godine na koje Hrvatska mora otići, objavio je HRS u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Osmo mjesto na EP-u daleko je od onoga čemu hrvatski rukomet teži, to je neuspjeh, ali neuspjeh kojem su kumovale mnoge objektivne okolnosti koje nam nisu išle u prilog. Dovoljno je reći – korona, rekao je HRS-ov koordinator Lino Červar.

– Odmora nema, nastavljamo s radom, idemo se ekipirati na najbolji način, idemo izabrati najbolje i izboriti SP, istaknuo je Horvat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.