Horvat: Utakmicu protiv Srbije moramo dobiti

hrvoje horvat
Foto: fah

Prvi dan natjecanja na Europskom prvenstvu u Mađarskoj i Slovačkoj donio je očekivani rasplet u skupini C.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oslabljena Hrvatska poražena je od olimpijskih pobjednika Francuza 22:27, a Srbija je lako pobijedila Ukrajinu s osam pogodaka razlike 31:23. Stoga će susret drugog kola između Hrvatske i Srbije u subotu najvjerojatnije odlučivati tko će proći u drugi krug.

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Hrvoje Horvat svjestan je da je to utakmica u kojoj moraju pobijediti.

– Sigurno da je to utakmica odluke. Znali smo uoči prvenstva da nam je to krucijalna utakmica bez obzira na rezultat s Francuskom. To je utakmica koju moramo dobiti, rekao je Horvat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istaknuo je da se u momčadi radi sve kako bi sutra bili pravi.

– Znamo o Srbiji manje više sve, nema tu velikih nepoznanica. Mislim da će više odlučivati ovaj ‘nerukometni’ dio – tko će se bolje uspjeti pripremiti, tko će biti psihički stabilniji, tko će biti mirniji, tako da radimo sve da budemo pravi sutra, dodao je hrvatski izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.