Horvat: Želimo se pobjedom oprostiti od prvenstva

horvat
Foto: snimka zaslona

Izbornik Hrvoje Horvat u razgovoru za HRT, najavio je posljednji ogled rukometaša na Europskom prvenstvu, onaj s Nizozemskom u srijedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo pitanje vezano uz situaciju s koronavirusom. Velikih problema ima Hrvatska, kao što je svima poznato, a u nezavidnoj situaciji su i Nizozemci.

– Testovi su stigli, ali opet čekamo i nove testove. Nema tu predaha od testova. Radili smo regeneraciju, fizioterapeuti su zaposleni, radimo sve da utakmicu dočekamo spremni, istaknuo je izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Hrvoje Horvat.

Što se tiče mogućih promjena u sastavu jer utakmica praktično rezultatski nije bitna, kaže da se nema što puno mijenjati, korona nas je već “dosta isprobala”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Pokušali smo uloviti kontinuitet, nadamo se da će kadar biti isti onakav kakav sada imamo. Čeka nas izazovan protivnik, trkački vrlo zahtjevan. Nizozemska je izbacila domaćina, isto su ranjeni koronom, dodaje.

Kaže da je svaka utakmica bitna jer imaju obvezu prema navijačima i predstavljati Hrvatsku u najboljem mogućem svjetlu.

– Želimo se pobjedom oprostiti od prvenstva, zaključuje.
Vratar Ivan Pešić kaže da imperativ pobjede uvijek postoji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Idemo dati sve od sebe u toj zadnjoj utakmici pa što bude. Idemo uzdignute glave kući.

Motivacije neće nedostajati?

– Mi prije svake utakmice, svi skupa održimo jedan razgovor, igrači, tako da se nadam da ćemo svi pronaći te zadnje atome snage, da dobijemo tu zadnju utakmicu i da idemo zasluženo par dana na odmor, zaključuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.