Hrgović ima novu borbu ovog vikenda, o protivniku kaže: ‘Zna neke moje slabosti’

Foto: fah

Ovog vikenda, u noći sa subote na nedjelju Filip Hrgović ide po 12. pobjedu u karijeri – u 3:45 sati po hrvatskom vremenu borit će se na Floridi protiv 39-godišnjeg Rydella Bookera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“On mi je bio jedan od težih sparing-partnera. Nije, budimo realni, u najboljim boksačkim godinama, ali je jako vješt i dobar tehnički. Vidjeli smo i u meču s Pulevim da je izdržao 12 rundi s borcem takve klase, tako da ovisi u kakvoj će i on formi doći. Vidi li ovu borbu kao priliku ili kao neki ‘payday’, vidjet ćemo. Ne treba ga podcijeniti. Bio mi je sparing-partner, zna neke moje slabosti i skenirao me u tom kampu jer smo odradili puno rundi”, rekao je Hrgović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.