(VIDEO) Je li ovo najkraća nogometna utakmica ikad?

Foto: snimka zaslona

Ovo sigurno nikad niste vidjeli – nevjerojatna je snimka s niželigaških terena u Srbiji. Utakmica 13. kola Kolubarsko-mačvanske zone između Vrelo Sporta i Spartaka iz Ljiga moguće je najkraći nogometni dvoboj ikad odigran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kraj je sudac morao svirati nakon samo pet sekundi igre jer momčad Spartaka nije imala dovoljno igrača za nastavak susreta pa je utakmica registrirana rezultatom 3:0 u korist Vrela.

Kad su izašli na teren iz Spartaka su imali samo sedam igrača, a nakon četiri sekunde jedan se igrač kao pokošen srušio na teren i navodno nije mogao završiti susret. Sudac nije imao izbora nego svirati kraj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.