Hrgović nakon pobjede: Radonjić me iznenadio

filip hrgović
Foto: Instagram

Filip Hrgović je u Klagenfurtu tehničkim nokautom pobijedio Marka Radonjića i tako došao do 13. pobjede u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Moram priznati da me čak iznenadio. Dečko ima stvarno tešku ruku, mislio sam da će biti puno lakše. Stvarno je hrabar, padao je puno puta i dizao se. On je najvrjedniji Crnogorac”, rekao je Hrgović u svojem stilu nakon borbe i nastavio:

“On bi sigurno nastavio, ali mislim da je njegov trener to prekinuo. Svaka mu čast što je prihvatio borbu i što se borio ovako lavovski. Ja sam sretan, trinaesta pobjeda je u džepu i idem dalje prema svojem cilju. Hvala svim ovim navijačima koji su došli iz svih dijelova Hrvatske, Austrije i Njemačke. Idemo dalje”.

Nastavljam dalje svojim putem, a to je prema borbi za poziciju glavnog izazivača po IBF verziji. Vjerujem da će se sljedeća borba dogovoriti do kraja godine. To je plan, ali nećemo puno o planovima jer ih se puno raspalo ove godine. Ima tu puno imena. Pregovori su već počeli s Martinom Bakoleom, ali tek kad bude službeno to ćemo objaviti”, zaključio je Hrgović u izjavi za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.