Site icon narod.hr

Hrgović ponovno odbačen: Hearn nakon Joshuinog trijumfa objavio što ga zanima

hrgović

Foto: Twitter

Filip Hrgović već se neko vrijeme nada borbi protiv Anthonyja Joshue za svjetski naslov. No, objava Eddieja Hearna, nakon što je njegov štićenik Joshua nokautirao Francisa Ngannoua u Saudijskoj Arabiji, pokazuje kako neće biti ništa od toga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Joshua je najopakiji čovjek na svijetu. Ne postoji osoba na svijetu koja ga može pobijediti. Čeka nas najveća borba u povijesti sporta kada se Joshua suoči s Furyjem. Molim te, Tysone, pobijedi Usika!” poručio je Joshuin promotor.

> Joshua nokautirao Ngannoua u drugoj rundi

Time se ponovno Hrgovića vraća na početnu točku. Vrlo jasno su poručili kako žele meč protiv pobjednika borbe Tysona Furyja i Oleksandra Usika.

“Ponosan sam na Joshuu jer je na njemu bio strašan pritisak. Ljudi su govorili da će izgubiti, ali stavio je sve na kocku jer je njegova ekscelencija rekla kako u slučaju pobjede u ovom meču idemo na pobjednika između Furyja i Usika. Održana je priredba u listopadu po imenu Battle of the Baddest, ali nije to trebalo raditi tada, trebalo se to napraviti danas jer gledate najopakijeg boksača svijeta”, objašnjava Hearn.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
> Britanski boksač proziva hrvatskog: Hrgoviću, potpiši ugovor, idemo!

Pritom je njegova ekscelencija e Turki Alalshikh, glavni organizatora boksačkih priredbi u Arabiji. Borba iz listopada prošle godine je ona u kojoj je Ngannou boksao protiv Furyja.

> Hrgović ponovno razočaran: Zašto ne uspijeva dogovoriti veliku borbu?

Ovakva situacija za Hrgovića znači kako se on nema protiv koga boriti za ikakvu svjetsku titulu jer će nakon spomenutog meča Joshue i pobjednika svibanjske borbe svjetski naslov imati vlasnika. Iako je Hrgović neporažen s omjerom 17-0, čini se kako činjenica da dolazi iz male zemlje i nije dovoljno popularan na globalnoj razini utječe na situaciju u kojoj ne dobiva pravu priliku. Uz to, kad bi i dobio priliku, ako bi pobijedio Usyka ili Furyja, za njih bi to značio poraz bez previše zarade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version