Britanski boksač proziva hrvatskog: Hrgoviću, potpiši ugovor, idemo!

Foto: fah

Britanski boksač Daniel Dubois nastavlja prozivati Filipa Hrgovića. Želi da potpiše ugovor za borbu, no odgovora i dalje nema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Hrgović je protivnik kojeg sljedećeg želim, to je borba koju želim i nadam se da Frank (Warren) može upotrijebiti malo svoje magije i organizirati to. Želim ići naprijed i trebam se boriti protiv najboljih. On ima ono što tražim, on je trenutno broj 1 pa da vidimo, ja želim biti tatica ove divizije. Sto posto ću ga svladati”, poručio je Dubois za YouTube kanal Queensberry Promotionsa.

Nastavio je Dubois i u intervjuu za Seconds Out: “Želim Hrgovića odmah i nadam se da Frank može realizirati da se ta borba dogodi. On je dobar borac i veliko ime, a to je ono što mi treba. Trebam opasne i visoko rangirane protivnike, tako da ponovno mogu ušutkati sve koji sumnjaju u mene.”

U izjavama za Boxing News Dubois je pak rekao: “To je sljedeća borba koju želim, Frank i Saudijci moraju gurnuti ruke u svoje džepove i učiniti da se ta borba dogodi. Hrgoviću, potpiši ugovor, idemo!”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.