Hrgović: Prozivali ste me da imam slabe protivnike, a sad vam ni ovo ne odgovara

filip hrgović
Foto: fah

Hrvatski boksač Filip Hrgović ponudio se u utorak Oleksandru Usiku za borbu, ako ne dođe do dogovora Ukrajinca s Tysonom Furyjem, a danas se ponovno oglasio na društvenim mrežama porukom za pratitelje koji ga podržavaju, ali i one koji ga ne podržavaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Hvala mojim pratiteljima na porukama podrške na račun mene i moje karijere. Puno vas je i značite mi!

A ostaloj nekolicini kritičara… Prozivali ste me prije da imam slabe protivnike, a sada kada prozivam Usika ni to vam ne odgovara? Što je onda?, napisao je Hrgović na Instagramu.

Svjetska boksačka asocijacija (WBA) objavila je prošlu subotu da je postignut dogovor oko borbe između Britanca Tysona Furyja i Ukrajinca Oleksandra Usika, za apsolutnog svjetskog boksačkog prvaka u teškoj kategoriji, no i dalje nema službene potvrde jer se boksači ne mogu dogovoriti oko svih uvjeta borbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrgović je imao posljednji meč prošle godine Zhileija Zhanga kojeg je pobijedio nakon odluke sudaca.

U boksačkim kuloarima spominjalo se kako će baš Hrgović biti suparnik Usika ako se ovaj ne dogovori s Furyjem, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.