Hrgović u sljedećoj borbi protiv neporaženog Crnogorca

hrgović
Foto: Twitter

Hrvatski teškaš Filip Hrgović (12-0) borit će se protiv crnogorskog boksača Marka Radonjića (22-0) 10. rujna u Klagenfurtu za IBF internacionalnu teškašku titulu u “Borbi divova”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo će biti prva borba Hrgovića nakon što je nokautirao Rydella Bookera u studenom prošle godine. Radonjić (31), poznat i pod nadimkom “Crnogorski čekić” u svojih je 22 pobjeda svaki put slavio nokautom.

– Bit će to sjajna borba. Poštujem ga jer je prihvatio borbu koju mnogi nisu htjeli. Očekujem i da će me doći u Austriju bodriti dosta hrvatskih navijača. On ima dobar skor, ali nikad se nije borio protiv nekoga kao što sam ja, rekao je Hrgović.

Radonjić poštuje Hrgovića i veseli se borbi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– On je sjajan boksač i bit će to sjajna borba, ali uvjeren sam da ga mogu pobijediti, rekao je Radonjić, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.