Hrgovićev tata: Filip izlazi uz Thompsonovu pjesmu ‘Geni kameni’ – pa neće valjda uz Mozarta, ne ide na spavanje

Foto: fah

Filip Hrgović sve je riješio prije nekoliko dana već u prvoj rundi. Njegov tata Petar sve je morao gledati u kafiću jer je mami Ivi sve bilo previše stresno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Slažem se, psihički sjajno, fizički impresivno, pun je samopouzdanja. Nisam se bojao, bilo je pitanje vremena kad će ga riješiti. Čeh je krenuo agresivno, ali Filip voli dobiti nekoliko udaraca, da ga razbudi”, rekao je tata za 24 sata.

Najviše je odjeknula činjenica da Filip ulazi u ring uz “Geni, kameni”, koja ga motivira zbog snažnih riječi, a zanimljivo je da je tata dragovoljac Domovinskog rata, specijalac s Velebita.

“Nisam ni znao da je tu pjesmu odabrao, samo da netko to ne shvati ideološki. Znate kakvi su ljudi. Filip je odgajan da nikoga ne mrzi”. Ali neće valjda na Mozarta izlaziti, pa ne ide na spavanje. Uostalom, ako netko misli da tu ima nešto ideološki, napišite da je tata odabrao”, zaključuje tata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.