HRT neće prenositi ključnu utakmicu sezone za Dinamo, gdje je gledatelji ipak mogu pogledati u ‘živom’ prijenosu?

Foto: fah

Prvu utakmicu 4. pretkola Lige prvaka iz Berna Young Boys – Dinamo, s obzirom kako se radilo o srijedi, prenosila je Hrvatska televizija, koja polako, ali sigurno, ostaje bez sporta s obzirom da su izgubili Vatrene, a odavno su izgubili većim dijelom i hrvatsku rukometnu reprezentaciju.  Utorkom na HRT-u, međutim, Lige prvaka nema, pa tako ni prijenosa uzvratne utakmice između hrvatskog prvaka i Young Boysa na Maksimiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modri, večeras od 21 sat brane 1:1 iz prve utakmice, velika je ovo prilika Dinama za sportski iskorak te za financijsku injekciju od 15 milijuna eura. Zanimanje za utakmicu sezone je veliko, očekuje se oko 30 000 navijača, no, gdje će utakmicu moći pratiti oni koji neće imati mogućnosti biti  uživio dio spektakla na Maksimiru?

Utakmicu sezone za Dinamo gledatelji će moći pratiti u televizijskom prijenosu na kanalu PlanetSport 1. Kako piše portal Goal.com/hr radi se o novom kanalu kojega je pokrenuo Vipnet, vlasnik većinskog paketa televizijskih prava za područje Hrvatske za sljedeće tri sezone.

Utakmicu će za ovu prigodu besplatno moći pratiti svi korisnici Vipove i Bnetove televizije, neovisno o aktiviranom paketu. Drugim riječima, ključni ugled hrvatskog klupskog nogometa ove sezone neće biti dostupan svima, već manjem dijelu gledatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uvodna studijska emisija počinje u 20 sati uz komentar donedavnih stručnih komentatora HRT-a Joška Jeličića i Stipe Pletikose kojima će se za ovu prigodu pridružiti i Igor Tudor. Iz Vipa najavljuju bogat program i sa samog stadiona, a TV-prijenos s čak 16 kamera ići će u svijet, piše portal Goal.com/hr.

Liga prvaka, play-off, uzvrati (21 sat):
Dinamo Zagreb – Young Boys (utorak, PlanetSport 1)
AEK Atena – Vidi (utorak, PlanetSport 2)
Dinamo Kijev – Ajax (utorak, PlanetSport 3)
PAOK – Benfica (srijeda, HRT 2)
Salzburg – Crvena zvezda (srijeda, PlanetSport 1)
PSV Eindhoven – BATE Borisov (srijeda, PlanetSport 2)

Podsjetimo također kako je sve spremno za ždrijeb grupne faze Lige prvaka koji će se u četvrtak od 18 sati održati u Grimaldi Forumu u Monacu. No, još uvijek ima nekoliko nepoznanica. Naime, u 4. pretkolu Lige prvaka dobit ćemo još šest sudionika najjače klupske nogometne lige svijeta. Nadajmo se kako će među njima biti i hrvatski prvak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.