Hrvanje: Neven Žugaj osvojio svjetsko srebro

Hrvač Neven Žugaj osvojio je srebrno odličje u kategoriji do 75 kilograma na Svjetskom prvenstvu u hrvanju grčko-rimskim stilom u Taškentu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neven Žugaj je u Uzbekistanu ostvario svoj najveći uspjeh u karijeri, a borbi za zlato poražen je od predstavnika Armenije Arona Julfalakijana. Prije toga je ubilježio pobjede Finca Suominena, Iranca Alizadehpournija, Amerikanca Biseka, te Japanca Shimizua. Ovo je druga Nevenova medalja sa svjetskih seniorskih prvenstava, a bio je brončani prije tri godine u Istanbulu. Njegov brat-blizanac Nenad Žugaj nastupio je u kategoriji do 85 kilograma i poražen je od predstavnika Mađarske Atile Lörinca.

Na prvenstvu u Taškentu ostala su još trojica hrvatskih predstavnika – Dominik Etlinger (do 66 kg) i Božo Starčević (do 80 kg) bore se u subotu, a Tonimir Sokol (do 59 kg) u nedjelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.