Hrvatska će u Portugalu imati navijače

Foto: Mi Hrvati

Hrvatska od 20:45 u Portu protiv Portugala igra susret 1. kola Lige nacija. Iako neće biti gledatelja, Hrvatska ima podršku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Nitko i ništa ne mogu zaustaviti našu strast za nogometom i ljubav prema reprezentaciji. S nogometom se radujemo i tugujemo, s nogometom živimo. Kroz emocije nogomet nam daje slobodu, priliku da budemo živi i svoji. Niti jedan strah nije toliko jak kao osjećaj slobode, a nogomet je sloboda, način život koji ne može biti uništen niti jednom pandemijom.

Baš zato, naši navijači kao najjači hrvatski veleposlanici, okupljeni pod brandom Croatian Fans Embassy i Klubom navijača ”Mi Hrvati”, su danas u Portu i svojim prisustvom će podržati naše reprezentativce u večerašnjem dvoboju s Portugalom.

U navijačkim aktivnostima pozdravit će naše reprezentativce neposredno pred početak utakmice i nastaviti prijateljsko druženje, srčano navijanje i širenje sportske kulture te prijateljstva s portugalskim navijačima u hrvatskom CFE-MI HRVATI CORNERU”, objavili su hrvatski navijači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.