(VIDEO) Hrvatska odbojkašica Samanta Fabris u posljednji tren napustila Rusiju: ‘Odbojka i cijeli sport padaju u drugi plan’

Foto; snimka zaslona

Zbog koronavirusa neizvjestan je nastavak sportskih natjecanja, hrvatski sportaši nalaze se po cijelom svijetu i čekaju rasplet situacije. Neki su ostali u svojim inozemnim domovima, a neki su se uspjeli vratiti kući. Među njima je najbolja hrvatska odbojkašica Samanta Fabris koja se posljednjim letom vratila iz Rusije, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fabris je od ove sezone članica Dinama iz Kazanja. U Rusiji su sportski događaji prekinuti kasnije nego u ostatku Europe.

– Tursko i rusko prvenstvo se najduže igralo, a još se igra samo u Bjelorusiji. Prije dva dana proglasili su prekid ruskog prvenstva i morali smo stati. Čim se to dogodilo iz kluba su nam kupili karte i uhvatila sam zapravo zadnji let, nakon toga su obustavljeni internacionalni letovi.

Odgovorna na terenu, odgovorna u životu. Po povratku kući stavila se u samoizolaciju kako bi zaštitila druge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Prvi dan sam samo spavala, nisam bila produktivna. Bit će vremena za gledanje filmova, počela sam učiti ćirilicu, budući da ostajem još dvije godine bit će mi lakše, rekla je Fabris koja je produžila ugovor s Dinamom na još dvije sezone.

Fabris je sedam godina igrala u Italiji u klubovima na sjeveru zemlje, u tim regijama sada nitko ne razmišlja o sportu.

– Produžili su im karantenu do 18.4. Stanje je kaotično, ali odbojka i cijeli sport padaju u drugi plan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.