Hrvatska pobjedila Crnu Goru i osvojila Croatia Cup

Umag, 6.11.2015. - Utakmica 1. kola Croatia Cupa izmeðu reprezentacija Hrvatske i Makedonije. Na fotografiji izbornik Hrvatske Željko Babiæ (C) i njegovi pomoænici Petar Metlièiæ (L) i Valter Matoševiæ (D). foto HINA / mm

Hrvatska muška rukometna reprezentacija pobjednik je Croatia Cupa, pripremnog turnira uoči nastupa na Europskom prvenstvu koje će se održati u Poljskoj u siječnju sljedeće godine, održanog u Umagu zahvaljujući 28-23 (10-12) pobjedi protiv Crne Gore u posljednjem dvoboju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zlatko Horvat postigao je devet, a Luka Stepančić šest golova za Hrvatsku, dok su Borozan, Melić i Čavor zabili po pet pogodaka za Crnu Goru.

Hrvatska je u petak svladala Makedoniju sa 29-21 (17-12), pa je Croatia Cup okončala s četiri boda, drugo mjesto zauzela je Crna Gora s jednim bodom, a jedan bod osvojila je i treća Makedonija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.