Hrvatska s Belgijom u četvrtfinalu Europskog prvenstva

Hrvatska nogometna reprezentacija do 17 godina igrat će 15. svibnja u četvrtfinalu Europskog prvenstva u Bugarskoj protiv vršnjaka iz Belgije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski kadeti osvojili su svoju skupinu nakon što su u zadnjem kolu u Slivenu odigrali 0-0 sa Španjolskom, te su sa sedam bodova i bez primljenoga zgoditka izborili prolaz među osam najboljih.

Tamo će ih čekati Belgijanci, koji su osvojili drugo mjesto sa šest bodova u skupini B zahvaljujući pobjedi (1-0) nad Slovenijom u zadnjem kolu i visokom porazu Češke (0-4) od pobjednika skupine, Njemačke.

Belgijanci su na ovom turniru još pobijedili Češku (3-0) i izgubili od Njemačke (0-2), koja će u četvrtfinalu igrati sa Španjolskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.