Hrvatska skijašica Ljutić na korak do postolja

popović ljutić
Foto: Snimka zaslona

Mlada hrvatska skijašica Zrinka Ljutić osvojila je četvrto mjesto u veleslalomu Europskog kupa u njemačkom Gotschenu i sada se nalazi na trećem mjestu ukupnog poretka u Europskom kupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

17-godišnja Zagrepčanka je u trećem veleslalomu sezone ostvarila odličan rezultat zauzevši četvrto mjesto. Ovaj veleslalom održan je kao zamjena za veleslalom otkazan na Krvavcu.

Ljutić je nakon prve vožnje bila deseta, ali se odličnim nastupom u drugoj vožnji popela na četvrto mjesto sa zaostatkom +0.50 za pobjednicom Robertom Midali iz Italije.

Nakon ovog rezultata Zrinka Ljutić se probila na treće mjesto Europskog kupa s 420 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.