Hrvatske zvijezde Serie A: Novi junak Milana Mario Pašalić za Božić trofej s Milanom posvetio obitelji…

Foto: Twitter

Mladi hrvatski reprezentativac Mario Pašalić osvojio je s Milanom svoj prvi veliki trofej, talijanski Superkup. Za bivšeg nogometaša Hajduka ovaj trofej je značajniji zato što je osobno dao veliki obol pobijedi protiv Juventusa pogotkom s bijele točke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo kako je ovo prvi trofej nekoć moćnog Milana nakon pet godina, a hrvatski reprezentativac u petoj je seriji jedanaesteraca svladao Gianluigija Buffona za veliko slavlje koje je, iskreno rečeno, malo tko očekivao, Juventus je kao favorit ušao u  utakmicu. “Pokušao sam biti opušten i ostati miran, ali znao sam da je to penal vrijedan velikog trofeja” rekao je poslije utakmice Mario Pašalić, pa nastavio:

“Imam tek 21 godinu, veliki je pritisak bio na mojim leđima. Ma ovo je bio najvažniji udarac u mojoj karijeri, a nakon gola obuzele su me velike emocije, tako da sam strašno sretan. Ovo je nevjerojatan osjećaj, o ovakvim sam stvarima sanjao kao dječak”, rekao je Pašalić poslije velike pobjede i zasluženog slavlja.

Reakcija Milanovog direktora, koji je prema vlastitim riječima bio dirnut zbog Pašalića, dodatni je motiv hrvatskom reprezentativcu za budućnost, u ligi u kojoj dobrim dijelom briljiraju i hrvatski nogometaši, Mandžukić u Juventusu, za koji igra i Marko Pjaca, Badelj, Kalinić u Fiorentini…, Pašalić je novo hrvatsko pojačanje Serie A. Još ako se u narednim godinama razigraju Rog, Strinić, ako nakon brojnih ozljeda krene Marku Pjaci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prepun sam emocija, ali ovaj uspjeh posvećujem svojoj obitelji, prijateljima, pa i svima koji su mi pomogli u karijeri“, rekao je Pašalić poslije pobjede kome ovaj trofej puno znači, na pitanje gdje se vidi u budućnosti mladi nogometaš nije želio nagađati, o tome će, kako kaže, odlučiti na kraju sezone, dakle, u ljeto 2017. Kako sada stvari stoje Milano je njegova sudbina u godinama koje dolaze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.