Hrvatski borac Pejić izgubio tehničkim nokautom: Ispričao se fanovima

Foto: snimka zaslona

Hrvatski MMA borac Filip Pejić odradio je prvu borbu u 2020. godini i izgubio tehničkim nokautom u završnici treće runde od Poljaka Romana Szymanskog na priredbi KSW 53.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nadam se da sam vam pružio uzbudljiv meč. Dao sam sve od sebe, koliko god sam imao snage. Prihvatio sam ovu borbu dva tjedna prije, tj. dva tjedna sam imao priprema. U nekakvom treningu jesam bio, koliko se moglo biti. Oprostite. Nadam se da ste vidjeli neke promjene kod mene u ovom meču i da vam se to svidjelo. Sljedeći put vas neću iznevjeriti i dat ću opet sve od sebe da pobijedim. Imao sam par prilika. Dvaput sam ga držao u nokdaunu, ali pred kraj runde. Jednostavno, to opet nije bila moja noć. Nevjerojatno, ali što je tu je… Hvala vam svima još jednom, vidimo se uskoro u novom meču. Nitro će se vratiti”, poručio je Pejić nakon borbe.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Thank you all for support ❤️ . #att #americantopteam #attfamily #ksw #ksw53 #mma #jiujitsu #boxing #grapling #groundgame #punch #cantwaitnextfight #champ #legend #life

Objavu dijeli Filip Pejic (@filip_nitro_pejic)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.