Roberto Soldić nakon novog velikog uspjeha najavio spektakl: ‘Jedva čekam ogrnut hrvatskom zastavom uz Thompsona ući u Arenu’

Foto: Snimka zaslona

Kako smo već pisali hrvatski borac Roberto Soldić u subotu je u velebnoj dvorani Wembley u tri runde pobijedio poljskog borca Michala Pietrzaka. Hrvatski borac je slavio jednoglasnom odlukom sudaca, velika je to pobjeda mladog Hrvata koji ipak nije navikao na takav otpor protivnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Soldić je poslije zaslužene pobjede i sam priznao kako nije očekivao da će poljski borac izdržati tri runde s njim. Nakon pobjede Roberto se osjeća dobro i spreman je za nove izazove.

”Pobjeda je pobjeda, obojica smo bili spremni, a čovjek je pripremio dobru taktiku za mene, zatvorio je moju lijevu stranu. Preostalo mi je samo ići naprijed i napadati, čisto sam ga pobijedio”, kazao je Soldić za portal 24 sata nakon novog velikog uspjeha u karijeri.

Roberto Soldić je svoje mečeve navikao završavati nokautima, rijetki su s njim uspjeli izdržati i prvu rundu.  Ovo protiv Poljaka će mu, kako kaže, biti dobro iskustvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Nije loše da sam išao na tri runde, to mi se nije dogodilo tri godine. Imao sam par grešaka u drugoj rundi i to ću ispraviti sa svojim timom, ali ukupno sam zadovoljan predstavom”, smatra Soldić.

Soldić je odmor najavio i prije borbe s Michalom Pietrzakom.

”Uzet ću odmora koliko mi treba, koliko tijelu bude trebalo. Možda čak dođem sa svojom obitelji malo u Hrvatsku na more’‘, rekao je trenutno najbolji hrvatski MMA borac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon odmora – spektakl. Naime, na redu je zagrebačka Arena gdje će  KSW 9. studenog održati spektakularan event s najboljim borcima iz Hrvatske i susjednih zemalja, a doći će i neke velike poljske face. Ulaznice su već u prodaji po cijeni od 50 do 300 kuna.

”Velika je to stvar za nas. Naši dečki će se moći pokazati pred domaćim publikom. Jako i mene to motivira, da uđem u borbu ogrnut hrvatskom zastavom i s Thompsonovom pjesmom.”

Tako bi popularni hrvatski glazbenik Marko Perković Thompson ponovno mogao zapjevati uživo u Areni nakon što je prošle godine pjevao uoči boksačkog meča Filipa Hrgovića  i Amerikanca Amira Mansoura. Naime, Hrgović i Soldić  imaju istu ulaznu pjesmu, “Geni kameni”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”To je naša želja, radit ćemo na tome da Thompson pjeva uživo kad Roberto bude izlazio”, kazao je Soldićev menadžer Ivan Dijaković za 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.