Hrvatski kapetan Luka Modrić oduševio predsjednika Argentine: ‘Veličina je taj igrač, danas sam dobio video…’

Foto: Twitter

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i najbolji igrač svijeta, Luka Modrić, napravio je jednu gestu kakva se ne viđa često, a kojom je oduševio predsjednika Argentine Mauricija Macrija poslavši mu svoj potpisani dres iz Reala. Podsjetimo, Hrvatska je na Svjetskom prvenstvu u grupnoj fazi svladala Argentinu 3:0, a najbolji igrač utakmici bio je hrvatski reprezentativac Luka Modrić, koji je pritom zabio prekrasan pogodak za Vatrene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, vratimo se Modriću, koji se nije zaustavio ”samo” na materijalnom poklonu, naime, igrač Reala prvom čovjeku Argentine poslao je i pripadajuću poruku na WhatsAppu:

“Pozdrav, dragi predsjedniče. Znam da ste veliki nogometni fan i drago mi je da vas mogu pozdraviti. Želim vama i svim Argentincima puno sreće u budućnosti. Šaljem vam ovaj dar i očekujem da ćemo se jednog dana sresti. Veliki zagrljaj”, napisao je kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Argentine, Macri, bio je oduševljen gestom kapetana Vatrenih te je na Facebooku objavio poruku hrvatskog kapetana te je uz nju napisao:

“Kakva veličina Modrić, danas sam dobio ovaj video na WhatsApp…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.