‘Hrvatski mediji’ razočarani, ništa od utakmice Dinamo – Zvezda: Što kaže trener srpskog kluba?

Foto: Snimka zaslona

Dinamo je večeras u Poljskoj svladao Legiju 1:0 te je tako poslije 1:1 na Maksimiru izborio play-off Lige prvaka, u najgorem slučaju grupnu fazu Europske lige. Hrvatski prvak oduševio je Hrvatsku novim uspjehom, no ”hrvatski” mediji ipak su imali razloga za razočarenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijela ”regija”, dakle, onaj dio ‘hrvatskih’ medija koji Dinamo iznova vraćaju isključivo na Balkan iako je Hrvatska između ostaloga srednjeeropska i mediteranska zemlja, očekivala je sraz koji bi odlučivao o plasmanu u grupnu fazu Lige prvaka, sraz između Dinama i nogometno skromne Srbije, odnosno njihovog prvaka Crvene zvezda, no od toga neće biti ništa. Dinamo je svoj ”posao” odradio na najbolji mogući način, Zvezda, naravno, nije uspjela.

Crveno bijeli su doživjeli debakl u Moldaviji te su poslije 1:1 u Beogradu poraženi na gpstovanju kod Sheriffa iz Tiraspola. Zvezdu čeka utakmica s praškom Slavijom u play-offu za ulazak u skupine Europa lige. Dinamo će se boriti za Ligu prvaka.

Nakon poraza Zvezde trener spomenutog kluba Dejan Stanković je rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovo je za mene najtužniji poraz. Nisam razočaran mojim momcima, samo tužan. Odgovornost je na meni. Ako treba krivac, to sam ja. Ja sam birao, ja sam mijenjao… Žao mi je što ne idemo dalje.

Morat ćemo se potruditi da ovo izvučemo. Znam što smo prošli prije utakmice. Detalji, sitnice, prekid… Taj prekid ne volim, kroz karijeru sam ispadao nakon prekida… Nogomet će se igrati, i prije i poslije nas. Marakana će biti puna, i s nama i bez nas. Zvezda je iznad svega, idemo dalje.”

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.