Hrvatski nogometaš Barišić asistent u debiju za Rangers

Foto: Twitter

Hrvatski nogometaš Borna Barišić u svom je debiju za škotski Rangers bio asistent za drugi gol u 2-0 (2-0) domaćoj pobjedi protiv Saint-Mirrena u susretu 2. kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barišić je u 24. minuti izveo slobodan udarac s desne strane nakon kojega je Connor Goldson glavom pogodio mrežu gostiju za 2-0. Prvi gol postigao je Alfredo Morelos u 14. minuti.

Barišić je igrao do 62. minute, dok je Nikola Katić odigrao čitavu utakmicu za Rangers koji nakon dva kola ima četiri boda, kao i Hibernian, Kilmarnock i Aberdeen. Na vrhu je Hearts sa šest bodova, dok je Saint-Mirren sedmi s tri boda, koliko ima i šesti Celtic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.