Hrvatski par novim rekordom potvrdio Svjetsko prvenstvo

Sisak, 10.12.2021. - 53. Zlatna pirueta koja se po prvi put u svojoj dugoj povijesti održava izvan Zagreba. Slobodni program sportskih prova. Na fotografiji Lana Petranović i Antonio Souza Kordeiru iz Hrvatske. foto HINA/ Admir BULJUBAŠIĆ/ abu

Američki sportski par Audrey Lu i Misha Mitrofanov te Gruzijka Anastasija Gubanova osvojili su prva zlata na 53. Zlatnoj pirueti kojoj je domaćin Ledena dvorana Zibel u Sisku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski par Lana Petranović i Antonio Souza Kordeiru drugi dan za redom u Sisku je otklizao osobni rekord.

– Ponovili smo nastup od dan prije i ponovno imamo osobni rekord. Skokovi baš nisu danas išli po planu, ali ostalo je sve bilo jako dobro. Samo sa skokovima nisam zadovoljna. Ali na tome se može raditi. Vraćamo se u Rusiju i radimo dalje za Europsko prvenstvo koje nas čeka početkom siječnja. Atmosfera je večeras bila super, jako puno ljudi je došlo, podržali su nas tijekom cijelog programa, rekla je nakon nastupa Lana Petranović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.