Hrvatski prvak skuplja bodove ali i kazne u Europi: Dinamu nova ‘čestitka’ iz UEFA-e

Foto: fah

Nogometaši Dinama sjajno guraju u Europi, naime, na startu Europske lige hrvatski prvak ostvario je dvije briljantne pobjede, od toga jednu u gostima, uz ukupnu gol razliku 6:1. Modri su trenutno uvjerljivo vodeći u svojoj skupini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, uz bodove plavi skupljaju i kazne. Naime, Europska nogometna organizacija, UEFA. kaznila je Dinamo s petnaest tisuća eura. Modri su kažnjeni zbog pirotehnike, njenog korištenja te bacanja na travnjak 20. rujna 2018. godine na utakmici s Fenerbahčeom na Maksimiru. Utakmicu je dobio Dinamo 4:1, a bilo je to prvo kolo grupne faze Europske lige.

Podsjetimo, nedavno je hrvatski prvak kažnjen zbog bacanja i korištenja pirotehnike, ali i zbog rasizma na utakmici s Anderlechtom u Belgiji u sklopu 2. kola Europske lige. Modri su slavili 2:0, no, i platili su. Dinamo je kažnjen s 63 000 eura.

U sezoni koja je u tijeku Dinamo je za kazne već sada izdvojio 155 000 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.