Hrvatski rukometaš Cindrić zaigrao nakon dva mjeseca

epa09117245 FC Barcelona's Luka Cindric (C) in action during the EHF Champions League round of 16 handball match between FC Barcelona and Elverum Handabll at Palau Blaugrana stadium in Barcelona, Spain, 05 April 2021. EPA/QUIQUE GARCIA

Hrvatski rukometni reprezentativac Luka Cindrić zaigrao je u subotu navečer za Barcelonu nakon pauze od dva mjeseca zbog slomljene ključne kosti lijevog ramena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susret je počeo na klupi a onda je s pozicije srednjeg vanjskog predvodio Barcelonine napade no nije se upisao u među strijelce.

28-godišnjem reprezentativcu bila je to prva utakmica nakon što je 16. rujna ozlijedio lijevo rame u utakmici s njemačkim Flensburgom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.