Hrvatski rukometaši otputovali na Svjetsko prvenstvo

Foto: fah

Hrvatski rukometni reprezentativci otputovali su jutros iz Zagreba u München, gdje 11. siječnja utakmicom protiv Islanda otvaraju Svjetsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izabranici Line Červara igraju u skupini B, u kojoj im slijede dvoboji s Japanom, Makedonijom, Bahreinom i Španjolskom, piše HRT.

Červar: Čeka nas teška zadaća, trebat će nam podrška navijača

Červar objavio konačni popis za Svjetsko prvenstvo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bodovi se iz prvog prenose u drugi krug, a u Kölnu nas vjerojatno čekaju sudari s Francuskom i Njemačkom, vjerojatno i Srbijom.

Glavni cilj je plasman među sedam najboljih reprezentacija, što bi nam donijelo kvalifikacije za Olimpijske igre, no to neće biti lako.

SP se igra u četiri njemačka (Berlin, München, Köln i Hamburg) te dva danska (Kopenhagen i Herning) grada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska za SP:

VRATARI: Marin Šego (Pick Szeged), Ivan Stevanović (Schaffhausen)

DESNA KRILA: Zlatko Horvat (PPD), Ivan Vida (Nexe)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LIJEVA KRILA: Manuel Štrlek (Veszprem), David Mandić PPD),

KRUŽNI NAPADAČI: Željko Musa (Magdeburg), Krešimir Kozina (Goepingen), Marin Šipić (Nexe)

LIJEVI VANJSKI: Domagoj Duvnjak (Kiel) , Halil Jaganjac (Nexe), Damir Bičanić (PPD), Ivan Slišković (Goepingen), Alen Blažević (Pick Szeged)

SREDNJI VANJSKI: Luka Cindrić (Kielce), Igor Karačić (Vardar)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DESNI VANJSKI: Luka Stepančić (PSG), Jakov Vranković (Tatabanya)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.