Hrvatski rukometaši sretni zbog podrške Nike Kovača: ‘Prvi nam je čestitao’

Foto: snimka zaslona

Hrvatski rukometaši bili su s razlogom sjajno raspoloženi nakon pobjede nad Islandom na otvorenju Svjetskog rukometnog prvenstva. No, nisu samo bili dobro raspoloženi nego i iznenađeni podrškom Nike Kovača, hrvatskog stručnjaka na klupi Bayerna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Očekivano teška utakmica. Morat ćemo izvući neke pouke i ne smijemo si dopustiti da nas suparnik prestigne, nakon vodstva 21:17. Srećom obrana i vratar Šego odigrali su svoje. Oduševljen sam atmosferom i lijepo je bilo vidjeti sve te naše navijače koji su ispunili svaki kutak dvorane. Na kraju me iznenadio i Niko Kovač, trener nogometaša Bayerna, koji nam je prvi čestitao uletjevši na parket olimpijske dvorane” rekao je Luka Cindrić, prenosi Večernji list.

Kovač je imao čast predati nagradu za najboljeg igrača utakmice Luki Stepančiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.