Hrvatski rukometni savez se oglasio o incidentu u Našicama: Vujoviću i Bezjaku prijeti kazna

Foto: snimka zaslona

Dva dana nakon prekida rukometnog derbija između Nexea i Zagreba u Našicama prvi put se oglasio i Hrvatski rukometni savez. Objavili su kako su dobili izvješća službenih osoba te je nakon toga povjerenik za natjecanje Ante Aničić i službeno podnio zahtjev za pokretanjem stegovnog postupka protiv igrača Marka Bezjaka i Andraža Velkavrha te trenera Veselina Vujovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bezjak namjerno udario delegata

U izvješću koje je HRS objavio stoji: “U 29:53 minuti došlo je do prekida radi izvođenja udarca sa 7 metara u korist domaće momčadi. Tijekom pauze, delegat utakmice gosp. Anto Josić ustao je sa svojeg delegatskog mjesta kako bi upozorio suce utakmice o dodatnoj kazni za igrača RK Nexea Marka Bezjaka. Prilikom izlaska igrača Marka Bezjaka s terena, rečeni igrač je namjerice ramenom u predjelu ramena i leđa udario delegata utakmice gosp. Antu Josića.

> Srušen delegat: Izašla snimka incidenta na derbiju Nexea i Zagreba

Delegat utakmice gosp. Anto Josić je nakon opisanog udarca pao na parket dvorane, a nakon što je imenovani delegat odveden s terena gdje mu se pružala medicinska pomoć, pola sata nakon prekida utakmice suci su u suglasju s delegatom gosp. Josićem donijeli odluku o trajnom prekidu utakmice, upravo zbog napada na službenu osobu.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.