Hrvatski veslači Damir Martin, te Karla i Marcela Milošević izborili polufinale

Nakon što je dvojac na pariće braća Martin i Valent Sinković izravno ušao u polufinale, u petak su to u repesažu izborili Damir Martin u samcu, te dvojac bez kormilara u sastavu Karla i Marcela Milošević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na posljednjoj ovogodišnjoj regati veslačkog Svjetskog kupa u Luzernu izravni plasman u subotnji polufinale izborili su samo svjetski prvaci u dvojcu na pariće braća Martin i Valent Sinković, koji su uvjerljivo osvojili prvo mjesto u svojoj kvalifikacijskoj skupini.

U repesažu Damir Martin je u samcu osvojio prvo mjesto u svojoj skupini te je ušao u polufinale.

Dvojac bez kormilara u sastavu Karla i Marcela Milošević trebale su u repesažu biti među tri najbolje u svojoj skupini, i to su uspjele. Bile su treće i ušle su u polufinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvojac na pariće u sastavu Rebeka Babić i Helena Pavković ostale su bez polufinala. U repesažu su bile četvrte, i tako im je za jedno mjesto izmaklo polufinale.

Bez polufinala su ostale i dvije posade u konkurenciji dvojaca bez kormilara, David Šain i Mario Vekić, te Ante Janjić i Marin Begović. U repesažu su dvojci bez kormilara bili podijeljeni u četiri skupine po četiri posade, a dvije najbolje iz svake skupine išle su u polufinale. No, obje hrvatske posade su bile treće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.