Hrvatski ženski četverac peti u B finalu na Svjetskom kupu u Rotterdamu

Foto: fah

Hrvatski ženski četverac, u sastavu Bruna Milinović, Marcela Milošević te Ivana i Josipa Jurković, u nedjelju je u B finalu na Svjetskom kupu u Rotterdamu osvojio peto mjesto, a slavila je posada Velike Britanije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Finale ove discipline je u 12.20 sati, a u njemu će nastupiti posade Novog Zelanda, Rumunjske, Danske, Australije, Nizozemske i Kanade.

Na posljednjoj ovogodišnjoj regati Svjetskog kupa hrvatski veslač Damir Martin nastupit će u finalu samaca (14.29 sati), dok su braća Valent i Martin Sinković u subotu odustali od nastupa u polufinalu dvojca bez kormilara zbog bolesti Martina Sinkovića.

B finale:
1. V. Britanija 7:03.480
2. Poljska 7:05.300
3. Njemačka 7:06.020
4. Rusija 7:06.610
5. Hrvatska 7:07.790
6. Kanada 2 7:14.130

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.