Neymar sve nekorektniji prema PSG-u, san o povratku na Camp Nou potvrdio i objavom fotografije u dresu Barcelone!

Foto: fah

Brazilski nogometni reprezentativac, Neymar, sve više pokazuje da ga igranje u francuskoj ligi ne zanima. Iako je Brazilac prije dvije godine postao najskuplji nogometaš svijeta svih vremena kada je iz Barcelone, na dosta nekorektan način uz nezadovoljstvo navijača katalonskog kluba, prešao u pariški PSG, nije zadovoljan.  U Barceloni nije htio ostati jer nije želio biti u sjeni Lionela Messija, u PSG se žali na slabu konkurenciju u ligi te na činjenicu da ni uz brojna pojačanja Francuzi ne mogu do završnice Lige prvaka. Brazilac je očito brzo zaboravio na 222 milijuna eura za koliko je prešao iz Barcelone u PSG.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugim riječima, Neymar je shvatio da će teško s PSG-om doći do naslova u Ligi prvaka, a onda i do Zlatne lopte, kako Barcelona ponovno slaže moćnu momčad, doveli su De Jonga i Griezmanna, tako bi se i on želio ubaciti u pobjednički vlak prvaka Španjolske. Sve više se priča o povratku razmažene brazilske nogometne zvijezde na Camp Nou.

Da se doista u tom smjeru nešto događa neizravno je potvrdio i Neymar, koji se trenutno nalazi na odmoru u Brazilu, a objavio je na Instagramu fotografiju u dresu Barcelone, na fotografiji je i otac brazilskog nogometaša koji je zadužen za njegovu karijeru.

Podsjetimo, Brazilac se još prije nekoliko dana trebao pojaviti na pripremama PSG-a, međutim, to nije učinio, zbog čega je i kažnjen novčanom kaznom, no, očigledno to Neymara ne smeta previše te pokušava sve učiniti ne bi li se vratio na Camp Nou. Brazilac je očito sve stavio na jednu kartu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.