Hrvatskim strijelcima Glasnoviću i Germinu finale izmaklo za jedan, odnosno dva pogotka

Zagreb, 17.09.2018. - Potpredsjednik Vlade RH i ministar obrane Damir Krstièeviæ primio je vrhunske sportaše, ugovornike prièuvnike Hrvatske vojske. Na fotografiji Giovanni Cernogoraz, Anton Glasnoviæ. foto HINA/ Lana SLIVAR DOMINIÆ/ lsd

Hrvatski strijelci Anton Glasnović, Marko Germin i Giovanni Cernogoraz na natjecanju Svjetskog kupa u trapu u južnokorejskom Changwonu nisu uspjeli izboriti nastup u finalu, a samim time niti ispuniti normu za odlazak na Olimpijske igre u Tokiju sljedeće godine, Glasnović je sa 121 pogotkom u kvalifikacijama završio na 10. mjestu, Germin je sa 120 pogodaka bio 11., a Cernogoraz sa 117 pogodaka 46.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasnoviću je plasman u finale izmaklo za jedan pogodak, a propustio ga je u posljednjoj petoj seriji kada je promašio dva puta. Po Germina, kojemu je finale izmaklo za dva pogotka, kobna je bila treća serija u kojoj je imao tri promašaja.

Olimpijski pobjednik iz Londona 2012. Cernogoraz nije imao dobro natjecanje i završio je pri dnu redoslijeda.

Još ranije je nastup u Tokiju izborio osvajač zlata u ovoj disciplini u Rio de Janeiru 2016. Josip Glasnović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plasman na OI u Tokio u Chengwonu su izborili pobjednik Cipranin Andreas Makri i drugoplasirani Britanac Matthew John Coward-Holley.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.