Hrvatu novi ugovor: Ma kakav Bešiktaš, Mandžukić je simbol Juventusa!

Foto: Twitter

Posljednjih dana pojavila su se nagađanja oko prelaska Marija Mandžukića iz Juventusa u turski Bešiktaš. S obzirom kako hrvatski reprezentativac već duže vrijeme igra u talijanskom prvaku u sjajnoj formi mnoge je začudila ”vijest” o njegovom odlasku  iz Italije, ipak, u pravu su bili oni koji nisu povjerovali takvim nagađanjima. Uostalom, sam Mandžukić je izrazio želju za ostankom u Juventusu. I ona mu se ostvarila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Bešiktaš je za Mandžukića ponudio oko sedam milijuna eura godišnje, no, od toga ništa, danas je Mandžo stavio svoj potpis na novi trogodišnji ugovor s finalistom Lige prvaka te će u Torinu ostati do 2020. Dakle, vjerojatno do kraja karijere, te iste godine igra se i Europsko prvenstvo za nogometaše na kojem bi se Mandžukić mogao oprostiti od vatrenog dresa.

“Mario je jedan od simbola ove momčadi i bit će to još neko vrijeme. Hrvatski napadač potpisao je s Juventusom do 2020.”, stoji u priopćenju Juventusa povodom potpisa hrvatskog igrača na trogodišnji ugovor.

Podsjetimo, nakon dolaska iz madridskog Atletica Mandžukić je za Juve odigrao  84 utakmice u kojima je zabio 23 gola. Mandžo je igrač zadatka, u završnici sezone posve se podredio momčadi i zadacima koje mu je dao trener Allegri. Naime, hrvatski reprezentativac iako napadač igra na krilu, manje zabija, ali zato oduševljava navijače velikom borbenošću, pokazao je da zna igrati i u obrani. Danas je prva momčad Stare dame nezamisliva bez Marija Mandžukića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.