HVS poslao obavijest za navijače uoči velikog finala Eura

Zagreb, 14.01.2024 - Polufinalna utakmica Europskog prvenstva u vaterpolu, Mađarska - Hrvatska. Na slici hrvatski vaterpolisti. foto HINA/ Damir SENČAR/ ds

Hrvatska vaterpolska reprezentacija od 20.15 sati u izravnom prijenosu na Drugom programu HTV-a igra finale Europskog prvenstva (Eura) protiv Španjolske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski vaterpolski savez oglasio se uoči utakmice priopćenjem za navijače kako bi se izbjegla situacija s polufinala kada veći broj osoba s kupljenim ulaznicama nije mogla ući na tribine plivališta uz Savu.

Priopćenje Hrvatskog vaterpolskog saveza prenosimo u cijelosti:

– S obzirom na veliki interes i očekivano uzbuđenje među našim vjernim navijačima, srdačno vas molimo da proširite važnu informaciju kako će ulaz na tribine biti moguć već od 18:00 sati. Na taj način želimo zajedno stvoriti nezaboravnu atmosferu podrške našim vaterpolskim junacima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bismo olakšali priliv gledatelja i izbjegli gužve na ulazu, planiramo oslobađanje mjesta na tribinama nakon odigrane utakmice za 3. mjesto. Odmah nakon toga, u 18:00 sati omogućit ćemo ulaz na tribine za finale Europskog prvenstva. Nadalje, želimo vas podsjetiti da ulaznica za finale uključuje prisustvovanje dvjema uzbudljivim utakmicama:

18:30 sati – Grčka vs. Crna Gora (utakmica za 5. mjesto)

20:15 sati – Hrvatska vs. Španjolska (FINALE)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga, srdačno molimo sve navijače da stignu na bazen ranije. Vaša prisutnost, podrška i entuzijazam čine ovu sportsku manifestaciju iznimno posebnom, stoga vam unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju. Radujemo se zajedničkom dijeljenju nezaboravnih trenutaka tijekom vaterpolskog spektakla!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.